Mennyibe kerül az ózonos fertőtlenítés?

A nm-árak maximum 3 méter belmagasságra vonatkoznak, e felett egyedileg meghatározott plusz költségek jelentkeznek. Intézmények, üzlethelyiségek, irodák fertőtlenítésére kérje kedvező díjszabású egyedi árajánlatunkat.

Budapest területén a kiszállás díjmentes!

Vidéki helyszín esetén az egyedi díjszabásról kollégánk ad felvilágosítást.

Ózonos fertőtlenítés árak

Árlista

MAGÁNLAKÁSOK, HÁZAK FERTŐTLENÍTÉSE

Egy tiszta otthon megteremtéséhez elengedhetetlen a kifogástalan higiéniai körülményeket biztosítása. És mindez sosem volt egyszerűbb. Az ózonos lakás fertőtlenítés segítségével vegyszermentesen oldhatja meg a levegő megtisztítását, így nem kell aggódnia, hogy bármilyen vegyi anyag jut szervezetébe. Lakóingatlanokhoz hasonlóan az irodák fertőtlenítése is kényelmesen kivitelezhető az ózonos eljárással. Kérje ajánlatunkat!
50 nm-ig29 900 Ft
70 nm-ig37 500 Ft
100 nm-ig48 000 Ft
150 nm-ig66 500 Ft
200 nm-ig84 500 Ft
200 nm felettegyedi árajánlat alapján

SZEMÉLYGÉPKOCSI, LAKÓKOCSI, HAJÓ FERTŐTLENÍTÉSE

Az ózon fertőtlenítés legnagyobb előnye, hogy minden szűk, nehezen megközelíthető helyre elér. Ez különösen fontos autók, lakókocsik vagy hajók fertőtlenítésekor, hiszen ezen járművek esetében rendkívül sok felületet kell megtisztítani. Legyen szó bérelt vagy saját használatú járművekről, fontos, hogy gyakran fertőtlenítse a belső tereket a maximális higiénia érdekében. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál!
Mérettől függően12 000 Ft-tól

GÉPJÁRMŰ KLÍMA FERTŐTLENÍTÉSE

A klímarendszerek vegyszerekkel való hagyományos tisztítása rendkívül körülményes, és kevéssé hatékony. A klóros fertőtlenítőkkel szemben az ózonos technológia biztonságosan veszi fel a harcot a nehezen hozzáférhető helyeken megbúvó baktériumokkal, vírusokkal vagy gombákkal szemben. Az ózonos szagtalanítás gyakori elvégzése kifejezetten ajánlott gépjárművekben, hiszen ilyen módon könnyen megszabadulhat a dohányfüsttől vagy a különböző allergénektől. Válassza szolgáltatásunkat!
Klímaberendezés7 900 Ft

KISZÁLLÍTÁSI DÍJAK

BudapestDíjmentes
30 km12 500 Ft
60 km17 200 Ft
120 km23 500 Ft
180 km27 900 Ft
240 km33 900 Ft

Lélegezzen nyugodtan!

Kérje ajánlatunkat a helyiség vagy akár komplett épület ózongenerátoros fertőtlenítésére!