Mennyibe kerül az ózonos fertőtlenítés?

A nm-árak maximum 3 méter belmagasságra vonatkoznak, e felett egyedileg meghatározott plusz költségek jelentkeznek. Intézmények, üzlethelyiségek, irodák fertőtlenítésére kérje kedvező díjszabású egyedi árajánlatunkat.

Budapest területén a kiszállás díjmentes!

Pest megye egész területén 5.000 Ft kiszállási díjat számolunk fel.

Vidéki helyszín esetén az egyedi díjszabásról kollégánk ad felvilágosítást.

Ózonos fertőtlenítés árak

Árlista

MAGÁNLAKÁSOK, HÁZAK FERTŐTLENÍTÉSE

Egy tiszta otthon megteremtéséhez elengedhetetlen a kifogástalan higiéniai körülményeket biztosítása. És mindez sosem volt egyszerűbb. Az ózonos lakás fertőtlenítés segítségével vegyszermentesen oldhatja meg a levegő megtisztítását, így nem kell aggódnia, hogy bármilyen vegyi anyag jut szervezetébe. Lakóingatlanokhoz hasonlóan az irodák fertőtlenítése is kényelmesen kivitelezhető az ózonos eljárással. Kérje ajánlatunkat!
50 nm-ig23 000 Ft
70 nm-ig29 000 Ft
100 nm-ig37 000 Ft
150 nm-ig51 000 Ft
200 nm-ig65 000 Ft
200 nm felettegyedi árajánlat alapján

SZEMÉLYGÉPKOCSI, LAKÓKOCSI, HAJÓ FERTŐTLENÍTÉSE

Az ózon fertőtlenítés legnagyobb előnye, hogy minden szűk, nehezen megközelíthető helyre elér. Ez különösen fontos autók, lakókocsik vagy hajók fertőtlenítésekor, hiszen ezen járművek esetében rendkívül sok felületet kell megtisztítani. Legyen szó bérelt vagy saját használatú járművekről, fontos, hogy gyakran fertőtlenítse a belső tereket a maximális higiénia érdekében. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál!
Mérettől függően9 000 Ft-tól

Személyszállító szolgáltatóknak 10% kedvezményt biztosítunk.

GÉPJÁRMŰ KLÍMA FERTŐTLENÍTÉSE

A klímarendszerek vegyszerekkel való hagyományos tisztítása rendkívül körülményes, és kevéssé hatékony. A klóros fertőtlenítőkkel szemben az ózonos technológia biztonságosan veszi fel a harcot a nehezen hozzáférhető helyeken megbúvó baktériumokkal, vírusokkal vagy gombákkal szemben. Az ózonos szagtalanítás gyakori elvégzése kifejezetten ajánlott gépjárművekben, hiszen ilyen módon könnyen megszabadulhat a dohányfüsttől vagy a különböző allergénektől. Válassza szolgáltatásunkat!
Klímaberendezés5 900 Ft

Személyszállító szolgáltatóknak 10% kedvezményt biztosítunk.

Lélegezzen nyugodtan!

Kérje ajánlatunkat a helyiség vagy akár komplett épület ózongenerátoros fertőtlenítésére!