Professzionális fertőtlenítő céget keres?

Az ÓzonFertőtlenítés MPM elkötelezett híve a higiénikus környezetnek, és ezt a már meglévő ügyfeleink is alátámasztják. Visszajelzéseik megerősítenek minket abban, amit az ózon fertőtlenítő erejéről már eddig is tudtunk: hogy gyorsan és hatékonyan tisztítja meg a környezetünket a kórokozóktól, az allergén anyagoktól és a kellemetlen szagoktól. Az ózonos fertőtlenítés sokak véleménye szerint hosszú távon is rendkívül eredményes. Legyen szó lakás vagy iroda fertőtlenítésről, az eljárás után érezhetően higiénikusabbé, tisztábbá válnak a belső terek.

Bővebb információk fertőtlenítő cégünkről

Néhány eddigi ügyfelünk véleménye

Sümegi Eszter - Budapest

Egy beázás óta penészes szag volt a lakásban. Sok mindent kipróbáltam, mielőtt rátaláltam Önökre. A gyors kiszállásnak, és a precíz munkának köszönhetően két nap múlva, friss, jó levegőjű lakást kaptam. Régen örültem ennyire, hogy otthon lehetek. Nagyon köszönöm!

Tóth Ildikó - Budapest

Húszfős cégünk nemrég költözött új telephelyre. Szeretjük a tisztaságot, ezért nem maradhatott el egy alapos takarítás, fertőtlenítés. Korábban már hallottam az ózonos fertőtlenítésről jó véleményeket, gondoltam, itt az ideje kipróbálni. Nem csalódtam, érezhetően frissé vált az iroda környezete.

Szabó István - Budapest

Párommal mindketten porallergiások vagyunk, megkeserítik az életünket az atkák. Folyamatos harcot vívunk ellenük, és az ózon hatékonynak bizonyult. Nagyon elégedett vagyok a fertőtlenítő céggel, pontosan érkeztek, gyorsan és precízen dolgoztak. Minden allergiásnak jó szívvel ajánlom őket, nálunk érezhetően javult a helyzet.

Horváth Éva - Budapest

Interneten keresztül találtam Önökre. Kisfiamnak allergiás, éjjel többször fullad. A teljes lakás fertőtlenítése óta sokkal jobban alszik. A levegő sokkal frissebb, mintha a szabadban sétálnánk. Köszönöm!

Varga Zita - Pécel

Néhány havonta ki szoktuk tisztíttatni az autónkat, és az a tapasztalatunk, hogy minden megoldás közül az ózonos fertőtlenítés a leghatékonyabb. Gyors, precíz szolgáltatás, és még a cigarettafüst szaga sem marad meg a kocsiban. Mi csak ajánlani tudjuk.

Kovács Zita - Szentendre

Egy kis vendégházat üzemeltetünk a Dunakanyarban, számunkra kiemelten fontos a vendégek elégedettsége. A tisztaság alap, amire mindig ügyelünk. Rendszeresen igénybe vesszük az ózonos tisztítást, mert már bizonyította hatékonyságát.

Neményi Nikolett – Budapest

AIRBNB-t üzemeltetek a belvárosban, és nagyon fontos számomra, hogy minden vendégem otthon érezze magát. Ehhez fontos, hogy minden makulátlanul tiszta legyen, még akkor is, ha az előző utazó csak nem rég ment el. Az ózonos lakás fertőtlenítés tökéletesen bevált!

Palotai János - Budapest

Hiába szellőztettem az autót, rossz szag volt benne. Egy ismerősöm ajánlotta Önöket, és én sem csalódtam. Kb. 15-20 percig tartott a munka. A levegő friss lett, és még a kárpitnak is új illata lett. Köszönöm a gyors, precíz munkát.

Erőss Gábor – Érd

Több mint húsz embert foglalkoztatok, ezért nagyon oda kell figyelni, hogy az irodánk higiénikus munkakörnyezet legyen. Az ózonos iroda fertőtlenítés jó választás volt, hiszen az eljárás gyors, és egyáltalán nem akadályozza a munkát. Köszönöm a segítséget!

Ha Ön kényes a higiéniára, és makulátlan tisztaságot szeretne gyorsan, akkor az ózongenerátoros fertőtlenítés a tökéletes választás. A vírusoknak, baktériumoknak és penészgombáknak esélyük sincs a csúcstechnológiás ózongenerátorral szemben, ahogy az atkák és egyéb allergén anyagok is eltűnnek az ózon hatására. A gyorsaság és alaposság mellett további hatalmas előnye, hogy nem káros a környezetre, mivel vegyszermentes megoldást kínál.

Kíváncsian várjuk az ózonos fertőtlenítésről alkotott véleményét, ossza meg velünk!

Érdekli szolgáltatásunk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen személyre szabott ajánlatot!