Konferenciatermek, tárgyalók ózonos fertőtlenítése

Konferenciatermek, tárgyalók ózonos fertőtlenítése

Közismert tény, hogy a konferenciák résztvevői gyakran a világ különböző tájairól érkeznek. Egészségügyi szempontból ez már önmagában kockázati tényező, hiszen a szervezetnek idegen mikrobiológiai környezethez kell alkalmazkodnia, de ezen felül, a sokféle kórokozó – egy légtérbe kerülve – további potenciális veszélyforrást jelent.

A zárt légterű helyiségek, ahol egyszerre sokan tartózkodnak, a fertőzések terjedésének melegágyai, mivel lényegesen megnő a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók továbbadásának esélye. Ahhoz, hogy megelőzzük vagy megfékezzük a fertőzések terjedését, nem érdemes leragadnunk a hagyományos takarításnál, hiszen a modern higiéniai szolgáltatáspalettáról sokkal hatékonyabb és költségkímélőbb megoldást is választhatunk.

Környezetbarát egészségvédelem ózontechnológiával

A fertőzések veszélyének elkerülése és a megfelelő higiéniai körülmények biztosítása érdekében a konferenciatermek és a tárgyalók alapos tisztítására, illetve fertőtlenítésére van szükség. A hagyományos takarítás időigényes, költséges, ráadásul vegyszernyomokat hagy maga után, ami káros lehet az egészségre. Ha olyan módszert keres, ami egyszerre költségkímélő, rövid idő alatt elvégezhető és hatékony, az ózon fertőtlenítés ideális választás.

Az ózontechnológia segítségével bármely zártkörű rendezvény biztonságossá tehető. Az ózonos tisztítás környezetbarát módon, az ózon erejével pusztítja el a helyiség levegőjében megtalálható és a berendezési tárgyakon megtelepedő káros mikroorganizmusokat. A vírusok, baktériumok és különféle allergének mellett az ózon a szagmolekulákat sem kíméli, így az ózonos szagtalanításnak köszönhetően a kellemetlen szagoktól is könnyedén megszabadulhat. A gáz halmazállapotú ózon olyan helyekre is eljut, amiket hagyományos higiéniai eljárásokkal lehetetlen elérni, így hatékonyságban is messze túlszárnyalja azokat.

Ha szeretne tájékozódás céljából az ózonos fertőtlenítésről véleményeket olvasni, mielőtt beruházna szolgáltatásunkra, ügyfeleink visszajelzései nyújthatnak támpontot.

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.