Irodák, üzlethelyiségek fertőtlenítése

Irodák, üzlethelyiségek fertőtlenítése

Üzlethelyiség, iroda fertőtlenítése

Azokban a zárt terekben, ahol több ember is megfordul, nagyobb eséllyel találkozhatunk vírusokkal, bacilusokkal. Ezek általában tüsszentéssel, köhögéssel kerülnek a levegőbe, de sokszor elég megfogni egy kilincset vagy hozzáérni egy asztalhoz, és máris a kezünkön, onnan pedig – főleg ha elmulasztjuk a kézmosást – a szánkban, az orrunkban landol a nem kívánt kórokozó. És, hogy milyen helyeken vagyunk kitéve potenciális veszélynek?

Gyakorlatilag a sarki közérttől a bevásárlóközpontokig, a fodrászattól az edzőteremig, a játszóháztól bankunk ügyfélszolgálatán át bármilyen zárt helyen találkozhatunk vírusokkal. Ez alól nem kivétel a munkahelyünk sem, ahol általában nem csak a munkatársainkkal kerülünk kapcsolatba, de ügyfelekkel, együttműködő partnerekkel is.

Biztosítson tiszta, higiénikus környezetet látogatóinak!

Mint mondani szokás, kettőn áll a vásár. Abban, hogy elkapunk-e valamit, nemcsak az játszhat közre, hogy milyen rendszeresen és alaposan takarítják az adott irodát, üzlethelyiséget, hanem azon is múlhat, hogy mennyire figyelünk oda mi magunk a mindennapi higiéniára, például a rendszeres kézmosásra. Az iroda fertőtlenítésnek pedig itt van egy modern és jól bevált módszere, az ózonos tisztítás, ami egy gyors, hatékony és vegyszermentes megoldása annak, hogy üzlethelyiségeink, irodáink és más közösségi tereink higiénikusak, tiszták, allergénektől mentesek legyenek.

Ugyanakkor az ózonos tisztítás remek szagalátanító hatásáról is ismert, így ha kiűzhetetlennek gondoltuk eddig üzletünk, irodánk régi dohos szagát, erre is remek alternatíva lehet ez a fajta fertőtlenítés.

A tisztítást gyorsan és alaposan végezzük, hogy Ön mihamarabb visszatérhessen mindennapi teendőihez. Az üzletek, irodák fertőtlenítésében is nagy teljesítményű ózongenerátorok vannak segítségünkre.

Kérjen ajánlatot egy adott helyiség vagy akár egy teljes épület környezetbarát ózonos tisztítására! Garantáltan nem bánja meg.

Kérdése van? Írjon nekünk:

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.