Blog

Iroda fertőtlenítés

Vegyszermentes ózonos fertőtlenítés

A hatékony fertőtlenítés különösen fontos szerepet játszik napjainkban a világjárvány miatt, és minden valószínűség szerint a jövőben is sokkal nagyobb figyelmet fog kapni, mint a COVID-19 előtti időkben.

A fő kérdés inkább az, hogy mivel fertőtlenítsünk.

Szerencsére számos hatékony vegyszer áll rendelkezésünkre, ám megeshet, hogy ezek mértéktelen alkalmazása hosszú távon többet árt, mint használ. Bizonyos intézményekben, például rendelőkben, kórházakban vagy oktatási intézményekben teljes mértékben indokolt és elengedhetetlen a vegyszerekkel történő fertőtlenítés, ugyanakkor más helyeken nem feltétlenül szükséges kitenni a szervezetünket a különféle kemikáliáknak.

Mivel nem minden mikroorganizmus káros, sőt a túlzottan steril környezet kifejezetten csökkenti az immunrendszer működését, és ezáltal megnyithatja a kaput a különféle allergiák előtt, célszerű körültekintően eljárni a fertőtlenítési módszerek kiválasztásánál, és adott esetben a vegyszermentes eljárás mellett dönteni.

Példának okáért otthon vagy irodai környezetben ez lehet a tökéletes megoldás – és az ózongenerátoros fertőtlenítő cégünk szolgáltatásától ezt bárki meg is kapja.

Miben rejlik az ózonos fertőtlenítés hatékonysága?

A környezetkímélő, vegyszermentes fertőtlenítés számos módja ismert, és ezeket leginkább a hétköznapi takarítás során vetjük be. Többek között ecetet, citromsavat és szódabikarbónát ma már nemcsak étkezési célból vásárolunk, hanem tisztítószerként is nagy hasznukat vesszük.

Csakhogy ezekkel az eszközökkel igen körülményes és hosszadalmas lenne nagyobb, akár több száz négyzetméteres területeket kezelésbe venni.

Az ózongenerátor jóval praktikusabb megoldás erre. Mindent tud, amit várunk: vegyszermentes, hatékony, alapos és mindezeken felül gyors és költséghatékony is. Legyen szó lakás vagy iroda ózonos fertőtlenítésről, egy megbízható ózongenerátor maradéktalanul teszi a dolgát. Elpusztítja a veszélyes kórokozókat a legeldugottabb zugokban is, és semlegesíti a kellemetlen szagokat az egész légtérben.

Felejtse el a klórt és az egyéb kellemetlen vegyszereket, ha otthona, irodája tisztaságáról van szó! Lépjen velünk kapcsolatba, és vegye igénybe fertőtlenítő cégünk professzionális ózongenerátoros szolgáltatását!

Mind ózonos fertőtlenítési szolgáltatásaink részletes leírásánál, mind pedig blogcikkeink témafeldolgozásánál igyekszünk széles spektrumot bejárni, és minél több hasznos és tudományosan bizonyított információt megosztani a környezetbarát ózonos tisztításról. Ha valamire mégsem találja a választ, esetleg bővebb, szakértői tájékoztatásra is szüksége lenne mielőtt igénybe venné szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Hozzáértő, tapasztalt munkatársaink állnak szíves rendelkezésére minden felmerülő kérdés kapcsán.

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.