Blog

Hatékony és vegyszermentes fertőtlenítés otthon, ózongenerátorral

Hatékony és vegyszermentes fertőtlenítés otthon, ózongenerátorral

Bár mostanra rengeteg elterjedt módja van a zero waste, vegyszermentes lakás fertőtlenítésnek, azonban vannak olyan problémák, melyekre ezek a módszerek nem nyújtanak megoldást.

A párás, rosszul szellőző fürdőszobák például sok gondot okoznak, hiszen elkerülhetetlen, hogy a falak felületén megtelepedjen a penészgomba. A penésszel fertőzött felületek fertőtlenítése egy olyan probléma, melyet nehéz hatékonyan kezelni az otthoni praktikákkal. Ám ha lemond a vegyszermentes megoldásról, és gombaölővel tisztítja a fertőzött felületet, az sem fog teljes körű megoldást nyújtani a problémára, hiszen ezek a vegyszerek nem képesek a légtérben található gombaspórák elpusztítására.

Az ózóngenerátoros fertőtlenítés nemcsak a felületeken megtelepedett, hanem a légtérben elszaporodott gombaspórákat is elpusztítja, így teljes körű fertőtlenítést biztosít az egész helyiségben.

A megfelelő szellőztetés egy ilyen esetben nélkülözhetetlen, azonban a légtér csupán szellőztetéssel nem fertőtleníthető. Az ózóngenerátoros fertőtlenítés a penész mellett hatékonyan semlegesíti a levegőben található polleneket és egyéb, allergiát kiváltó mikroorganizmusokat.

A dohányzás vagy épp egy kellemetlen beázás olyan szagot hagy maga után, amit sem a szellőztetés, sem a szagot elfedő illatosítók nem képesek megszüntetni. Ózongenerátoros szolgáltatásunk előnye, hogy hatékonyan semlegesíti akár az erős dohány- és a dohszagot is.

Az ózongenerátor biztonságos otthoni használatának esetében kiemelten fontos a szakszerű, professzionális szolgáltató alkalmazása, mert bár kereskedelmi forgalomban megtalálható eszközről van szó, az így elérhető eszközök teljesítménye nem feltétlenül biztosítja otthona hatékony és biztonságos fertőtlenítését.

Környezettudatos munkahelyi fertőtlenítés

Ózongenerátoros fertőtlenítőszolgáltatásunk üzlethelyiség és iroda fertőtlenítés esetében is idő- és költséghatékony megoldást nyújt. Az ózongáz hatékony vírusölő, ami kiemelten fontos nagy forgalmú helyiségek esetében, ahol sok ember tartózkodik egyszerre. Nem véletlen, hogy az ózongenerátor használata kórházak, mentők, műhelyek elterjedt módszere, hiszen egyszerre nyújt gyors és hatékony megoldást a légtér és a felületek fertőtlenítésére.

Akár otthonában, akár nagy légterű munkahelyi környezetben venné igénybe szolgáltatásunkat, minden esetben megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást. Keressen minket!

Mind ózonos fertőtlenítési szolgáltatásaink részletes leírásánál, mind pedig blogcikkeink témafeldolgozásánál igyekszünk széles spektrumot bejárni, és minél több hasznos és tudományosan bizonyított információt megosztani a környezetbarát ózonos tisztításról. Ha valamire mégsem találja a választ, esetleg bővebb, szakértői tájékoztatásra is szüksége lenne mielőtt igénybe venné szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Hozzáértő, tapasztalt munkatársaink állnak szíves rendelkezésére minden felmerülő kérdés kapcsán.

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.