Egy kis olvasnivaló

Tudomány, technológia és innováció. Meglepő tények, különleges részletek, tévhitek és összefüggések. Mikroszkóp alatt és tág horizonton. Kiemelt célunk, hogy a környezettudatos ózonos tisztítás benne legyen a köztudatban. Blogunkban ezért rendszeresen friss adatokkal és érdekes újdonságokkal jelentkezünk. Nézzen be hozzánk gyakran, hogy választ kapjon kérdéseire, és új ismeretekkel gazdagodjon!

Iroda fertőtlenítés

Vegyszermentes ózonos fertőtlenítés

A hatékony fertőtlenítés különösen fontos szerepet játszik napjainkban a világjárvány miatt, és minden valószínűség szerint a jövőben is sokkal nagyobb figyelmet fog kapni, mint a COVID-19 előtti időkben.

Óvoda fertőtlenítés

Ózonos fertőtlenítés az óvodákban

A megfázásos időszak beköszöntével és a jelenlegi járványügyi helyzet apropóján is sűrűsödnek a hatékony fertőtlenítést szorgalmazó intézkedések.

Hatékony és vegyszermentes fertőtlenítés otthon, ózongenerátorral

Hatékony és vegyszermentes fertőtlenítés otthon, ózongenerátorral

Bár mostanra rengeteg elterjedt módja van a zero waste, vegyszermentes lakás fertőtlenítésnek, azonban vannak olyan problémák, melyekre ezek a módszerek nem nyújtanak megoldást.

Minden, amit az ózonos fertőtlenítésről tudni akartál

Minden, amit az ózonos fertőtlenítésről tudni akartál

Az ózont legtöbben az ózonréteg kapcsán ismerjük, amely a sztratoszféra részeként elnyeli a káros ultraibolya-sugarakat, így védi a Föld élővilágát. A három oxigénatomból álló, erősen mérgező hatású gáz közönséges oxigénmolekulára (O2) és egy aktív oxigénatomra bomlik, ami igyekszik oxidálni környezetét.

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.