Egy kis olvasnivaló

Tudomány, technológia és innováció. Meglepő tények, különleges részletek, tévhitek és összefüggések. Mikroszkóp alatt és tág horizonton. Kiemelt célunk, hogy a környezettudatos ózonos tisztítás benne legyen a köztudatban. Blogunkban ezért rendszeresen friss adatokkal és érdekes újdonságokkal jelentkezünk. Nézzen be hozzánk gyakran, hogy választ kapjon kérdéseire, és új ismeretekkel gazdagodjon!

Lakásklíma fertőtlenítése ózontechnológiával

Lakásklíma fertőtlenítése ózontechnológiával

Napjaink szélsőséges időjárása – a hosszan tartó kánikulák és fogcsikorgató hidegek – szinte már megkövetelik a légkondicionálók állandó használatát.

Iroda fertőtlenítés

Vegyszermentes ózonos fertőtlenítés

A hatékony fertőtlenítés különösen fontos szerepet játszik napjainkban a világjárvány miatt, és minden valószínűség szerint a jövőben is sokkal nagyobb figyelmet fog kapni, mint a COVID-19 előtti időkben.

Óvoda fertőtlenítés

Ózonos fertőtlenítés az óvodákban

A megfázásos időszak beköszöntével és a jelenlegi járványügyi helyzet apropóján is sűrűsödnek a hatékony fertőtlenítést szorgalmazó intézkedések.

Hatékony és vegyszermentes fertőtlenítés otthon, ózongenerátorral

Hatékony és vegyszermentes fertőtlenítés otthon, ózongenerátorral

Bár mostanra rengeteg elterjedt módja van a zero waste, vegyszermentes lakás fertőtlenítésnek, azonban vannak olyan problémák, melyekre ezek a módszerek nem nyújtanak megoldást.

Minden, amit az ózonos fertőtlenítésről tudni akartál

Minden, amit az ózonos fertőtlenítésről tudni akartál

Az ózont legtöbben az ózonréteg kapcsán ismerjük, amely a sztratoszféra részeként elnyeli a káros ultraibolya-sugarakat, így védi a Föld élővilágát. A három oxigénatomból álló, erősen mérgező hatású gáz közönséges oxigénmolekulára (O2) és egy aktív oxigénatomra bomlik, ami igyekszik oxidálni környezetét.

Mind ózonos fertőtlenítési szolgáltatásaink részletes leírásánál, mind pedig blogcikkeink témafeldolgozásánál igyekszünk széles spektrumot bejárni, és minél több hasznos és tudományosan bizonyított információt megosztani a környezetbarát ózonos tisztításról. Ha valamire mégsem találja a választ, esetleg bővebb, szakértői tájékoztatásra is szüksége lenne mielőtt igénybe venné szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Hozzáértő, tapasztalt munkatársaink állnak szíves rendelkezésére minden felmerülő kérdés kapcsán.

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.