Szolgáltatások

Ózon fertőtlenítés: profi megoldás mikrobák, allergének és zavaró szagok ellen

Amennyiben hatékony és korszerű higiéniai megoldásokban gondolkodunk, az ózonos tisztítás első rangú választás. Az ózonos fertőtlenítés során a korszellem igényeinek megfelelően, környezetbarát módon szabadulhat meg a káros mikroorganizmusoktól, allergénektől és kellemetlen szagoktól egyaránt.

Az iroda, családi ház vagy bármely intézmény légterében elhelyezett speciális berendezés, az ózongenerátor áthatóan tisztít, így a folyamat végén csak friss, oxigéndús levegő marad. Tegye próbára Ön is az ózon fertőtlenítési hatékonyságát! Tekintse meg ajánlatainkat!

Lakás fertőtlenítés költözés előtt

Költözés előtti lakás fertőtlenítés

Amikor új otthonba költözünk – legyen az egy bérelt lakás vagy frissen vásárolt, használt ingatlan -, az első teendő minden esetben az, hogy otthonossá varázsoljuk a környezetet.

Babaszoba fertőtlenítés ózonnal

A babaszoba ózonos fertőtlenítése

Amikor új taggal bővül a család, a leendő szülők a kisbaba érkezése előtt általában külön szobát rendeznek be a kicsinek, vagy egy már meglévőt alakítanak át gyerekszobává.

Hajók ózonos fertőtlenítése

Személygépkocsi, lakókocsi, hajó fertőtlenítése

Az autók, lakókocsik vagy hajók fertőtlenítése hagyományos fertőtlenítőszerekkel és eszközökkel nehéz és kevéssé hatékony. A különböző klóros vegyszerek, valamint illatosítók ideig-óráig ugyan hatásosak lehetnek, de leginkább csak elfedik a problémát, mintsem, hogy orvosolnák azt.

Hajók ózonos fertőtlenítése

Gépjárműklíma ózonos fertőtlenítése

A klímarendszerek használata során a szellőzőrendszerből a kicsapódó pára miatt megtelepedett penész és gombafajták, illetve az utastérben jelenlévő vírusok vagy baktériumok káros hatással lehetnek az utazók egészségére.

Családi házak, lakások fertőtlenítése

Családi házak, lakások fertőtlenítése

Otthona fertőtlenítésének korszerű és környezetkímélő módja az ózonos lakás fertőtlenítés. Azonban fontos figyelembe venni, hogy egy megfelelő hatékonyságú ózongenerátor működtetéséhez elengedhetetlen a szaktudás. Cégünk professzionális és precíz szolgáltatást nyújt otthona fertőtlenítéséhez.

Irodák, üzlethelyiségek fertőtlenítése

Üzlethelyiség, iroda fertőtlenítése

A nagy alapterületű, irodai fertőtlenítésnél kiemelten fontos, hogy a fertőtlenítés gyors és hatékony legyen. Az ózongenerátor alkalmas mind üzlethelyiségek, mind pedig irodaházak higiéniai karbantartására. Segítségével megszűntethetők a kellemetlen szagok, valamint a légtérben jelenlevő vírusok ellen is eredményesen léphetünk fel.

Miért válassza az ózonos fertőtlenítést?

Az ózonos fertőtlenítés nem új keletű jelenség, de az elmúlt néhány évtized technológiai forradalma emelte az eljárás technikai színvonalát és növelte hatásfokát. A legprofibb ózongenerátorok segítségével ma már teljes biztonságban élvezhetjük az ózonnal való fertőtlenítés jótékony hatásait.

Az ózon hatékonyan tisztítja a zárt terek levegőjét, és fertőtleníti a berendezési tárgyakat, anélkül hogy rongálná ezeket. A káros mikroorganizmusok – beleértve a baktériumokat, vírusokat és gombákat is – ádáz ellensége, amelyeket oxidáló hatásának köszönhetően azonnal elpusztít, de nem kíméli az allergiát okozó poratkákat sem.

Gáz halmazállapotából adódóan olyan rejtett zugokba és hajszálvékony padlórésekbe is beférkőzik, ahol a hagyományos tisztítószerek kudarcot vallanak. Mindezek mellett pedig teljesen környezetbarát eljárás, nem hoz létre egészségkárosító mellékterméket, és tiszta oxigénné alakul vissza.

Olvassa el ügyfeleink ózonos fertőtlenítéssel kapcsolatos véleményét, tapasztalatait, és vegye igénybe Ön is ezt a rendkívül korszerű és hatékony szolgáltatást!

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.