Babaszoba ózonos fertőtlenítése

Ózonos babaszoba fertőtlenítés

A babaszoba ózonos fertőtlenítése

Amikor új taggal bővül a család, a leendő szülők a kisbaba érkezése előtt általában külön szobát rendeznek be a kicsinek, vagy egy már meglévőt alakítanak át gyerekszobává. Ilyen esetben nem csak a falak átfestésére és a praktikus, helytakarékos, többfunkciós bútorok beszerzésére fordítanak időt, energiát, hanem a megfelelő higiéniai körülmények megteremtésére is, hiszen az az ideális, ha a pici egy teljesen tiszta, steril környezetbe érkezik.

Biztonságos és hatékony megoldás

Az anyatej sokáig védi a babát a különböző betegségekkel, vírusokkal szemben, de az első pár hónapban a kicsi fokozottan ki van téve a fertőzésveszélynek, így a nyugodt és tudatos babavárás megkerülhetetlen mozzanata a lakás fertőtlenítése.

Egy alapos nagytakarítás mindig időszerű, de ha babaszobáról van szó, mellőznünk kell a különféle vegyszeres tisztítószereket, és olyan megoldások után kell néznünk, amik abszolút baba- és környezetbarát fertőtlenítést tesznek lehetővé. Ilyen például az ózonos fertőtlenítés, amitől nem csak patyolat tiszta lesz a helyiség, de segít a kellemetlen szagok megszüntetésében is. Abban az esetben is ajánlott egy ózonos lakásfertőtlenítés, ha a gyermek érkezése előtt új otthonba költözünk. Ilyenkor a tisztasági vagy dekoráló festést követően érdemes megejteni az ózonos fertőtlenítést.

Nézze meg részletes árainkat, ha pedig szolgáltatásainkkal vagy magával a technológiával kapcsolatban kérdései vannak, lépjen velünk kapcsolatba!

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.