Intézmények fertőtlenítése

Intézmények fertőtlenítése

Intézmények fertőtlenítése

Az ózonos fertőtlenítés több okból is egyre népszerűbb technológia. Legfontosabb előnye, hogy alkalmazása teljesen vegyszermentes, így nem hagy hátra semmilyen vegyszermaradékot. Az ózonos fertőtlenítés gázalapú technológia, ezért olyan helyeken is képes kifejteni hatását, ahol a klóros fertőtlenítők hatástalanok maradnának.  

Cégünk elvégzi állami és magán egészségügyi intézmények, fogászatok, rendelők, laborok, valamint Iskolák, óvodák, bölcsődék gyors, hatékony fertőtlenítését – az ózon erejével.  Lássuk, miért érdemes a legkülönbözőbb intézményeknek ózon fertőtlenítést alkalmazni!

Iroda fertőtlenítés a vírusmentes környezetért

A koronavírus-járvány megjelenésével egyre több intézmény fordít kiemelt figyelmet helyiségeik rendszeres, alapos fertőtlenítésére. A vírus terjedése szempontjából különösen veszélyeztetettek az olyan munkahelyek, ahol sok ember egy térben összezárva dolgozik.

Irodákban, iskolákban vagy kórházakban könnyen terjedhet bármilyen megbetegedés, ezért az ilyen helyiségekben rendkívül fontos az olyan fertőtlenítő technológia rendszeres alkalmazása, amely az egészségkárosodás kockázata nélkül tisztítja meg a levegőt.

A Mielemed MPM Kft. a vírusos, beteges időszakokban is mindig megfelelő számú szakemberrel rendelkezik, hogy szinte azonnali segítséget nyújtson.

Fertőtlenítés ózonnal – hogy működik?

A három oxigénatomból álló ózonmolekula mérgező és szúrós szagú, ezért fertőtlenítésre való alkalmazása rendkívüli szakértelmet igényel. Hatását éppen toxikus jellege adja: lebomlasztja a telítetlen zsírsavakat, így végezve a levegőben terjedő vagy a különböző felületeken megbúvó kórokozókkal. Az ózon elpusztítja a vírusok lipidekből és fehérjékből álló membránját, kiválóan alkalmas a penészes légkondicionáló berendezések fertőtlenítésére, az allergének, illetve a kellemetlen szagok eltűntetésére.

Hol lehet még szükség ózonos fertőtlenítésre?

Ózongenerátoros fertőtlenítő cégeket bíznak meg többek között a városi tömegközlekedési vállalatok, vonattársaságok és autókereskedések is járműveik sterilizálására. Mindemellett családok körében is elterjedt az ózonos lakás fertőtlenítés alkalmazása, hiszen ez a technológia lakóingatlanok esetében is kényelmes megoldás. Az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatalának javaslata szerint érdemes kiemelten odafigyelni minden klímaberendezés rendszeres tisztítására. A WHO ajánlásának megfelelően javallott minden ilyen berendezést évente 2-4 alkalommal fertőtleníttetni.

Kérjen ajánlatot, és az Ön zavartalan munkavégzése érdekében akár éjszaka is elvégezzük az eljárást!

Kérdése van? Írjon nekünk:

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.