Költözés előtti lakás fertőtlenítés

Költözés előtti ózonos fertőtlenítés

Költözés előtti lakás fertőtlenítés

Amikor új otthonba költözünk – legyen az egy bérelt lakás vagy frissen vásárolt, használt ingatlan -, az első teendő minden esetben az, hogy otthonossá varázsoljuk a környezetet. Hiszen az előző lakó vélhetően éveket töltött a lakásban, és ilyenkor bizony előfordul, hogy a bútoroknak, a tapétának, a padlónak – tehát úgyszólván az egész ingatlannak van egy sajátos illata, amelyet a korábbi lakótól örökölt. Megfelelő fertőtlenítéssel azonban megszüntethetők a kellemetlen szagok, és gyorsan frissé tehetjük új otthonunk atmoszféráját.

Ózonos lakás fertőtlenítés hatékonyan

A lakásfertőtlenítés hagyományos tisztítószerekkel nehézkes, hiszen nagy alapterület esetében a szagoknak is rendkívül sok forrása lehet. Az ózonos lakás fertőtlenítés erre a problémára kínál megoldást, hiszen az ózon gáz a lakás legapróbb zugaiba is beférkőzik, elpusztítva a legkülönbözőbb mikroorganizmusokat. Az ózonos fertőtlenítés mindemellett teljesen vegyszermentes, rendkívül gyors eljárás, így biztonsággal alkalmazható kisgyerekes családok esetében is.

Fertőtlenítés felújítás előtt

Egy használt lakás vásárlását a legtöbben felújítással kezdik. Ám, ha nem szükséges teljes mértékben átalakítani az ingatlant, csak egy tisztasági festést szeretnénk, érdemes még a munka megkezdése előtt fertőtleníteni a lakást. Ilyen módon elkerülhető, hogy a kellemetlen szagok ismét felbukkanjanak az új tapéta vagy festék alól.

Gyors, biztonságos és hatékony megoldást szeretne lakása megtisztítására? Töltse ki az alábbi űrlapot, és kérjen visszahívást!

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.