Blog

Lakásklíma fertőtlenítése ózontechnológiával

Lakásklíma fertőtlenítése ózontechnológiával

A berendezések ugrásszerű fejlődése lehetővé tette, hogy ma már ne csak hűtésre, de teljes körű vagy kiegészítő fűtésre is használjuk ezeket. Ráadásul egy minőségibb készülék beszereltetése mind hűtés, mind fűtés tekintetében gazdaságos lehet, így napjainkban már nem csak irodai környezetben, de egyre több otthonban is fellelhetőek hagyományos vagy inverteres klímák.

Ózonos szagtalanítás = tiszta és friss levegő

Azért, hogy biztosítsuk a légkondicionálók hosszan tartó, zavartalan működését, illetve, hogy kiküszöböljünk mindennemű egészségügyi kockázatot, rendszeresen tisztíttatnunk kell a készülékeket. Akkor is, ha csak évi néhány alkalommal működtetjük. A légkondicionálók alkalomszerű használata abszolút nincs összefüggésben azzal, hogy milyen mértékben, mennyiségben telepednek meg bennük baktériumok, vírusok, penészgombák.

Ha csak nyaranta kapcsoljuk be, akkor is muszáj előtte fertőtleníteni, tisztítani azért, hogy lehetőleg semmilyen formában ne kerüljön a levegőbe – amit aztán belélegzünk – kártékony anyag. Bár az internet telis-tele van mindenféle házi praktikákkal, ezek általában csak félmegoldások, ráadásul valamilyen vegyszeres tisztítást ajánlanak hozzá, ami önmagában is káros lehet az egészségre. Ehhez képest, a klímák ózonos fertőtlenítése biztonságos és hatékony. Nincs szükség hozzá erős vegyszerekre, csak az ózon elképesztő erejére, ami nem csak a gombákkal, baktériumokkal, vírusokkal bánik el seperc alatt, de megszünteti a kellemetlen szagokat is.

Az ózongáz képes bejutni a légkondicionáló legapróbb réseibe is, olyan helyekre, ami manuális tisztítás során gyakorlatilag elérhetetlen, így az ózonos szagtalanítás, tisztítás az egyik legjobb módja a klímák karbantartásának, fertőtlenítésének.

Ha szeretne többet is megtudni fertőtlenítő cégünk sokrétű szolgáltatásáról, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Mind ózonos fertőtlenítési szolgáltatásaink részletes leírásánál, mind pedig blogcikkeink témafeldolgozásánál igyekszünk széles spektrumot bejárni, és minél több hasznos és tudományosan bizonyított információt megosztani a környezetbarát ózonos tisztításról. Ha valamire mégsem találja a választ, esetleg bővebb, szakértői tájékoztatásra is szüksége lenne mielőtt igénybe venné szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Hozzáértő, tapasztalt munkatársaink állnak szíves rendelkezésére minden felmerülő kérdés kapcsán.

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.