Személygépkocsi, lakókocsi, hajó fertőtlenítése

Hajók ózonos fertőtlenítése

Személygépkocsi, lakókocsi, hajó fertőtlenítése

Az ózonos fertőtlenítés a hagyományos technológiákkal szemben nem csak teljesen környezetbarát és gyorsan alkalmazható technológia, de egyben a leghatásosabb is.

Ózonos fertőtlenítés és szagtalanítás

A különböző járművek fertőtlenítése legfőképpen azért igényelhet speciális fertőtlenítési módot, mert az ilyen komplex terekben többféle felületet, valamint a levegőt is meg kell tisztítani. Az ózon nem csak a különböző felületeken lerakódott baktériumokat és vírusokat képes elpusztítani, de használatával lehetőség van a belső tér levegőjének maximális és tartós felfrissítésére is. Az ózonos szagtalanítás megszünteti az autók belsejében megtelepedett cigarettaszagot, valamint felfrissíti a lakókocsik és hajók belsejében akár a főzés, romlott ételek vagy bármi más miatt megromlott levegőt.

Hogyan dolgozunk?

Fontos, hogy az ózonos fertőtlenítést szakemberek és profi fertőtlenítő cég végezze. Bár a folyamat hordozható ózongenerátorral gyorsan elvégezhető, a fertőtlenítő eljárás során szavatolni kell a maximális biztonságot. A tisztítás során biztosítjuk, hogy senki ne tartózkodhasson a járműben, és hogy a tisztítási folyamat a lehető leghatékonyabban menjen végbe.

Bérelt járművek ózon fertőtlenítése

Az ózonos fertőtlenítés kiváló választás bérelt járművek esetén, hiszen fontos, hogy akárhány ember is használja az autót, lakókocsit vagy akár hajót, az minden esetben újszerűen tiszta legyen. Az ózonmolekulák kémiailag hatástalanítják a kellemetlen szagokat, így biztosítva Ön számára az üde környezetet.

Érdeklődjön munkatársainknál a részletekről!

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika mérése érdekében.