Azért, hogy Ön nyugodtan aludjon, mi éjszaka is dolgozunk

Cégünk többéves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakértő kollégái éjjel-nappal állnak az Ön rendelkezésére.

Professzionális gépeinkkel mind a lakossági, mind az ipari igények kiszolgálásában a legjobb teljesítményt nyújtjuk ügyfeleink számára.

A 100%-ban környezetbarát ózontechnológiában hiszünk, munkánkra garanciát vállalunk.

Az ózonos fertőtlenítés hatékonyságát mérőműszer segítségével igazoljuk minden kedves megrendelőnknek, a munkavégzés előtti és utáni értékek összehasonlításával: a speciális készülékkel az adott felületekre jutó mikroorganizmusok mennyiségét mérjük.

Azokban az üzletekben, intézményekben, ahol esetleg problémát jelentene a nappali fertőtlenítés, igény esetén az eljárást éjszaka végezzük, így Önnek nem kell erre az időtartamra zárva tartania, nincs forgalom-leállás, munkaidő kiesés.

Többféle kapacitású ózongenerátorral rendelkezünk; az előzetes felmérések és egyeztetések alapján, kollégánk mindig az adott helyiség méretének és a szennyezettség szintjének megfelelő készülékkel érkezik meg Önhöz. 

Bővebb információk fertőtlenítő cégünkről

Lélegezzen nyugodtan!

Kérje ajánlatunkat a helyiség vagy akár komplett épület ózongenerátoros fertőtlenítésére!

A munka menete

Nagyon örülünk, ha a 100%-ban környezetbarát ózontechnológia mellett dönt. Garantáltan nem bánja meg, ha a vegyszermentes fertőtlenítés mellett teszi le a voksát.

Azért, hogy az együttműködésünk minél zökkenőmentesebben, gyorsabban és hatékonyabban menjen, összeállítottunk egy listát, amin láthatja, mire számíthat, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Nem érik majd különösebb meglepetések, mert arról is tájékoztatjuk jó előre, hogy miképp kell előkészítenie a fertőtlenítésre szánt munkaterületet, mit kell mindenképp eltávolítania, és mi az, ami maradhat a helyiségben.

Nézze át lépésről lépésre, hogyan működik az ózongenerátoros fertőtlenítés, ha pedig még nem tette volna meg, tekintse meg árainkat is!

1.

Előzetes telefonos vagy e-mailen történő egyeztetést követően munkatársunk felveszi a kezelendő terület adatait, időpontot egyeztet Önnel.

1.

2.

A megbeszélt időpontban kollégánk megérkezik a helyszínre, ahol pontos tájékoztatást ad a szolgáltatás menetéről, időtartalmáról. Önnek biztosítania kell a munkaterületről minden élő állat, növény eltávolítását.

3.

A munkavégzés, fertőtlenítés alatt senki nem tartózkodhat a helyiségben. Tárgyak, bútorok elmozdítására nincs szükség.

3.

4.

Munkatársunk a megfelelő védőfelszerelésben beüzemeli az ózongenerátort az adott munkaterületen.

5.

A készülék elvégzi a teljes fertőtlenítési folyamatot. Ennek időtartalma függ a helyiség nagyságától és a megszüntetendő probléma mértékétől.

5.

6.

A munkamenet befejeztével kollégánk védőfelszerelésben visszamegy, áramtalanítja, eltávolítja a készüléket. Tájékoztatja Önt a munka befejezéséről, megválaszolja a felmerülő kérdéseket. Ön pedig átveheti a friss, allergén- és kórokozómentes otthonát, helyiségét.

Az ózonos fertőtlenítés gyors, hatékony, de legfőképpen környezetbarát módja annak, hogy újra tiszta levegőt lélegezzen be. Egy olyan innovatív tisztítási megoldás, aminek már számos céges és lakossági ügyfelünk bizalmat szavazott. Álljon be Ön is elégedett megrendelőink sorába, válassza magas minőségű szolgáltatásaink valamelyikét! Fertőtlenítő cégünk várja megkeresését – kérjen megrendelésére szabott, részletes árajánlatot!