Azért, hogy Ön nyugodtan aludjon, mi éjszaka is dolgozunk

Cégünk többéves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakértő kollégái éjjel-nappal állnak az Ön rendelkezésére.

Professzionális gépeinkkel mind a lakossági, mind az ipari igények kiszolgálásában a legjobb teljesítményt nyújtjuk ügyfeleink számára.

A 100%-ban környezetbarát ózontechnológiában hiszünk, munkánkra garanciát vállalunk.

Az ózonos fertőtlenítés hatékonyságát mérőműszer segítségével igazoljuk minden kedves megrendelőnknek, a munkavégzés előtti és utáni értékek összehasonlításával: a speciális készülékkel az adott felületekre jutó mikroorganizmusok mennyiségét mérjük.

Azokban az üzletekben, intézményekben, ahol esetleg problémát jelentene a nappali fertőtlenítés, igény esetén az eljárást éjszaka végezzük, így Önnek nem kell erre az időtartamra zárva tartania, nincs forgalom-leállás, munkaidő kiesés.

Többféle kapacitású ózongenerátorral rendelkezünk; az előzetes felmérések és egyeztetések alapján, kollégánk mindig az adott helyiség méretének és a szennyezettség szintjének megfelelő készülékkel érkezik meg Önhöz. 

Bővebb információk fertőtlenítő cégünkről

Lélegezzen nyugodtan!

Kérje ajánlatunkat a helyiség vagy akár komplett épület ózongenerátoros fertőtlenítésére!

A munka menete

Nagyon örülünk, ha a 100%-ban környezetbarát ózontechnológia mellett dönt. Garantáltan nem bánja meg, ha a vegyszermentes fertőtlenítés mellett teszi le a voksát.

Azért, hogy az együttműködésünk minél zökkenőmentesebben, gyorsabban és hatékonyabban menjen, összeállítottunk egy listát, amin láthatja, mire számíthat, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Nem érik majd különösebb meglepetések, mert arról is tájékoztatjuk jó előre, hogy miképp kell előkészítenie a fertőtlenítésre szánt munkaterületet, mit kell mindenképp eltávolítania, és mi az, ami maradhat a helyiségben.

Nézze át lépésről lépésre, hogyan működik az ózongenerátoros fertőtlenítés, ha pedig még nem tette volna meg, tekintse meg árainkat is!

1.

Előzetes telefonos vagy e-mailen történő egyeztetést követően munkatársunk felveszi a kezelendő terület adatait, időpontot egyeztet Önnel.

1.

2.

A megbeszélt időpontban kollégánk megérkezik a helyszínre, ahol pontos tájékoztatást ad a szolgáltatás menetéről, időtartalmáról. Önnek biztosítania kell a munkaterületről minden élő állat, növény eltávolítását.

3.

A munkavégzés, fertőtlenítés alatt senki nem tartózkodhat a helyiségben. Tárgyak, bútorok elmozdítására nincs szükség.

3.

4.

Munkatársunk a megfelelő védőfelszerelésben beüzemeli az ózongenerátort az adott munkaterületen.

5.

A készülék elvégzi a teljes fertőtlenítési folyamatot. Ennek időtartalma függ a helyiség nagyságától és a megszüntetendő probléma mértékétől.

5.

6.

A munkamenet befejeztével kollégánk védőfelszerelésben visszamegy, áramtalanítja, eltávolítja a készüléket. Tájékoztatja Önt a munka befejezéséről, megválaszolja a felmerülő kérdéseket. Ön pedig átveheti a friss, allergén- és kórokozómentes otthonát, helyiségét.